Coaching in Hoorn

Psychologie en coaching liggen dicht bij elkaar. Je ontvangt handvatten zodat je zelfstandig je problemen kunt oplossen. Je zou kunnen zeggen dat je meer aan coaching hebt wanneer de problemen nog niet zo groot zijn en je alleen een duwtje in de goede richting nodig hebt.

Vind je het lastig om een keuze te maken. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie voor te leggen. Wij denken graag met je mee welke aanpak (coaching of een psychologische ondersteuning) het beste aansluit bij jouw situatie.

Coaching kan ingezet worden bij verschillende problemen, waaronder:
• Assertiviteit
• Problemen in interactie met anderen
• Managementvaardigheden
• Burn-out, preventief
• Lichte psychische problemen

Oplossingsgerichte aanpak

Oplossingsgerichte aanpak is een gesprekstherapie, waarin de situatie zoals jij die jezelf wenst het uitgangspunt is. Je wordt geholpen om de gewenste toekomst in detail te beschrijven. Samen zoeken we naar kleine, haalbare, stappen die je kunt maken om die situatie te bereiken.

Lees meer

Mentaliserend bevorderende begeleiding

Je kan kiezen voor mentaliserende bevorderende begeleiding als je onvoldoende reflecteert op jezelf, je onvoldoende inleeft in anderen en of geen zicht hebt op wat er in interacties gebeurt.

Lees meer

Positieve Psychologie

Positieve psychologie richt zich op het versterken van jouw mogelijkheden om een plezierig, goed en zinvol leven te leiden, met positieve relaties en iets bereiken in het leven. De missie van Positieve psychologie is om dat wat goed is te versterken.

Lees meer